E2h

Sådan at beskytte en baby fra solskoldning

Huden har komponenter

Huden har komponenter, der beskytter sig fra skader forårsaget af sollys, men disse kan ikke være nok til langvarig udsættelse for sollys. Babyer er mere sårbare over for solskoldning, fordi deres unge skind er endnu ikke vant til klimaet. Beskyt din babys sarte hud mod solskoldning gennem disse aktioner.

Sådan at beskytte en baby fra solskoldning. Brug en klapvogn med en overhead dækning.
Sådan at beskytte en baby fra solskoldning. Brug en klapvogn med en overhead dækning.
  • Bliv i skyggen. Babyer har brug for sollys for at få D-vitamin, hvilket gør dem har sunde knogler og forebygge kræft og andre sygdomme. Men der er tidspunkter på dagen, hvor sollyset er mere skadelig end hjælpsom. Dette er normalt fra ti i formiddag indtil fire om eftermiddagen, men det afhænger af din placering. Sollyset er mere potent i højere stigninger, såsom bjerge, og på steder nær Jordens ækvator. Når sollys stråler er potente, undgå direkte sollys. Udsæt ikke din baby i stærkt sollys og søge skygge. Vide, hvad tid på dagen det er, og være opmærksom på hvor varmt sollys er.
  • Brug paraplyer. Hvis du ikke kan holde sig væk fra solen, bringe en paraply med dig. En paraply er normalt nok til at holde sollys off dit barns hud, men det er bedre, hvis du bruger en, der har en anti-ultraviolet lys belægning på det. Undgå at anvende beskadigede, tynde eller gennemsigtige paraplyer som tillader lyset at passere.
  • Brug en klapvogn med en overhead dækning. Nogle klapvogne har en indbygget baldakin i dem. Åbn denne baldakin til at beskytte barnet mod sollys, når han er i klapvognen.
  • Undgå at drikke alkohol og tage opfattelsen-ændrende narkotika. Alkohol og visse lægemidler dulme din krop og sinke din tanke, så du måske ikke mærke til, at dit barn kan blive solbrændt. I dette notat, undgå at tage disse stoffer, hvis du tager sig af en baby.
  • Kend effekten af dit barns medicin. Visse medikamenter øger hudens sårbarhed over for stråling fra solen. Spørg din læge om de bivirkninger af dit barns medicin, hvis han modtager nogen. Hvis den medicin øger dit barns risiko for at blive solskoldet, bede om alternative medikamenter.
  • Lad din baby bære beskyttelsesdragt. Beskyt så meget af huden som muligt. Gør din baby bære en bredskygget hat, en langærmet skjorte og lange bukser. Selvom, sørg for, at tøjet er behageligt og lys, så barnet ikke får for varmt. Der er tøj, der er modstandsdygtige over for ultraviolet stråling, lad dit barn bære disse, hvis han skal opholde dig i solen uden paraplyer.
  • Påfør solcreme på dit barns hud. Den solcreme formål er at danne en beskyttende barriere mellem dit barns hud og solen. Det er bedre, hvis solcreme du bruger, er godkendt af en dermatologisk agentur. Vær opmærksom på SPF niveau: jo højere, jo bedre. Lad barnets hud absorbere solcreme ved at anvende det en halv time før de går ind i solen. Den solcreme kan komme ud, når svømning eller svedt, så genanvende det hver anden time.

Beskyttelse af en baby fra solskoldning betyder

Beskyttelse af en baby fra solskoldning betyder, at du holder ham væk fra sollys og gøre ham modstandsdygtig over for ultraviolet lys fra solen. Altid være opmærksom på din baby. Vær opmærksom på, hvordan varm solen er, og hvordan det påvirker din baby og hans hud.