E2h

Sådan at bringe på en menstruationscyklus

Hver kvinde har en anden cyklus

Hver kvinde har en anden cyklus, når det kommer til menstruation. Nogle kan have en cyklus på 28 dage, men nogle kan nå op til 40 dage eller et par måneder med forskellige intervaller hver. En kvinde kan have forsinkelser i hendes periode, selv når hun ikke er gravid. Faktorer som ændringer i vægt, kost eller en underliggende sygdom kan påvirke hendes cyklus.

Selv hvis en ændring i ens cyklus er forårsaget af disse faktorer

Selv hvis en ændring i ens cyklus er forårsaget af disse faktorer, en forsinkelse normalt forårsager stress hos dem, der oplever det. For de fleste kvinder, er en forpasset periode en afvigelse på normal krop fungerer. Her er nogle tips om hvordan man bringe på en menstruation. Husk altid at sørge for at du ikke er gravid, før du prøver nogle af disse tips.

  • Har et dagligt indtag af C-vitamin. En dosis på 1000 til 1500 mg C-vitamin hver dag kan normalt gør den periode starte tidligere for de fleste kvinder. Dette vitamin er kendt for at fratage livmoderen af progesteron, som derefter gør væggene nedbryde, og dermed starter din periode.
  • Prøv forskellige afspændingsteknikker. Nogle undersøgelser siger, at meditation og nogle andre former for afspændingsteknikker kan hjælpe med at starte din periode. Nogle af disse teknikker er hydroterapi, meditation og let massage terapi.
  • Have sex med din partner. Opnåelse af en orgasme ved at have sex eller endda onanere vil forårsage dine vaginale muskler til kontrakter, derfor spørge starten af din menstruation. Sæd er også kendt til at blødgøre livmoderhalsen, hvilket også kan hjælpe i processen. Nogle kvinder er kendt for at have deres perioder efter at have sex.
  • Prøv at tage hormonelle udskiftninger. Hormonelle ubalancer forårsage en ændring i en kvindes menstruationscyklus. Før du prøver dette, skal du kontakte din læge først. Nogle hormoner kan får blodet til at blive tykkere og kan være kontraindiceret, hvis du lider af sukkersyge eller forhøjet blodtryk. Der er altid modstående hormonelle piller som begge har østrogen og progesteron, der har færre bivirkninger.
  • Find måder at slappe af. Sommetider forsinkelser i din periode er forårsaget af for meget stress. Lyt til afslappende musik eller blot sætte fødderne op og føler stress forlade din krop. Prøv at tage et varmt eller varmt bad, da det kan forbedre din omsætning, som også omfatter blodforsyning af livmoderen.
  • Prøv nogle urtepræparater. Urter såsom persille, pennyroyal, DONG quia, bynke, sort cohosh, og rue er nyttigt at bringe på din menstruationscyklus. Disse urter er emmenagouges som hjælper inducere menstruation. Dong quia og persille bør ikke koges, fordi det fjerner de flygtige olier, som er nødvendige for urt til at gøre sit arbejde.
  • For flere alvorlige tilfælde forsøger ekstraktion. Dette bør ikke forsøges hjemme. Denne procedure gøres bedst i en medicinsk facilitet og bør kun udføres af eksperter. Dette indebærer, at et instrument i vagina, der sugerør foring dannet i livmoderen. Dette bruges også til tidlige aborter, så vær forsigtig med at beslutte, hvad metode er egnet til dig.
Sådan at bringe på en menstruationscyklus. Har et dagligt indtag af c-vitamin.
Sådan at bringe på en menstruationscyklus. Har et dagligt indtag af c-vitamin.

Hvis forsinkelserne tage længere tid end normalt, er det altid bedst at konsultere en læge, så du kan finde den egentlige årsag til dine forsinkelser. Det kan betyde mere alvorlige problemer, der kan have behov for akut lægehjælp.