E2h

Sådan at falde i søvn hurtigere naturligt

Nogle mennesker er meget velsignet med evnen til at falde hurtigt i søvn, så snart de ramte arkene. Andre har problemer med at falde i en god nats søvn, ofte kastede i arkene eller endda opholder sig op med øjnene vidt åbne hele natten. Søgning efter måder at få en rolig søvn kan være meget forvirrende, da der er tonsvis af retsmidler, der tilbydes med løfter om effektivitet og effekt. I stedet for popping OTC, er der naturlige måder at falde i søvn hurtigere.

Ting at undgå

For at sove godt der er nogle ting

For at sove godt der er nogle ting, som du skal undgå at gøre, og en af dem er at spise et stort måltid sent på aftenen. Dette holder dit fordøjelsessystem aktivt. Dette hindrer dine organer fra hvile. En anden er at holde din koffein i skak efter middagstid. Selvom koffein er et sikkert drik, kan det stadig stimulere din krop, og derfor holder dig vågen, selvom det er på tide at tage en pause. Tredje læser på sengen. Selv om det er godt at forkæle dig selv med mad til hjernen, skal bøger og blade holdes uden for rækkevidde, når klokken slår sengetid.

Sådan at falde i søvn hurtigere naturligt. For at sove godt der er nogle ting.
Sådan at falde i søvn hurtigere naturligt. For at sove godt der er nogle ting.

Anbring ikke distraktioner i dit soveværelse

Tv, mobiltelefoner, bøger, tidsskrifter og computere er store distraktioner og bør være off-grænser til dit soveværelse, eller i det mindste under timers søvn. De forårsager interferens med din søvn, og du er mest sandsynligt at blive generet i ny og næ.

Slap

Feeling meget vågen om natten får dig til at blive stresset

Feeling meget vågen om natten får dig til at blive stresset, især hvis du har forsøgt at få bare et kys. Slap af og berolige dig selv. Dyb vejrtrækning er en effektiv beroligende øvelse. Lytte til afslappende musik kan også hjælpe. Bare sørg for, at musikken holdes på det minimale volumen.

Tag et varmt bad

Feeling meget vågen om natten får dig til at blive stresset.
Feeling meget vågen om natten får dig til at blive stresset.

Tage et varmt bad slapper din krop og holder dine muskler bliver stive og spændte fra dagens aktiviteter. Du kan bruge afslappende olier og badeprodukter såsom lavendel til kamille for at holde dig frisk og klar til en dyb søvn.

Drik en varm glas mælk

Husk, når din mor bruges til at give dig varm mælk før sengetid? Du kan stadig anvende denne teknik, selvom du er nu ældre. Et glas varm mælk bliver varmere, og pacificerer maven, der holder det fra brummende mens du sover.

Bær behagelig nat Tøj

Bomuld pyjamas, enorme bomuld skjorter, og komfortable natkjoler kunne hjælpe dig til at føle afslappet under sengetid. Undgå at bruge stramtsiddende tøj, der ikke kun ubehageligt at bære, men også kvælende.

Massere din templer

Masserer din templer hjælper klare dit hoved fra tanker, der kunne standse din søvn.

Brug komfortabel madras og puder

Intet er bedre end at slappe af efter en hård dags arbejde. En behagelig seng og puder er must haves for at sove godt.

At have en regelmæssig sovende vane hjælper du føler dig udhvilet og klar til søvn. Efter en række natlige ritualer og få dig i humør til at sove, vil hjælpe dig i gang med en god nats søvn.