E2h

Sådan at forberede sig til seler

Selv om seler har et dårligt ry for at gøre et individuelt look og taler sjovt, de er en nødvendig stykke tandlægeudstyr, hvis du skal have rettelser gjort på dine tænder. Seler er en ortodontisk apparat, kan gøre underværker i at korrigere dental tilpasningen og fortrængning. De kan hjælpe dig med at opnå det perfekte sæt pearly hvidvinene. Hvis du er indstillet til at have seler, tandlægen har til at forberede dine tænder, så du nemt kan bære dem. For din side, er der ting, du kan gøre for at hjælpe med at lette overgangen til at få seler.

Sådan at forberede sig til seler. Tal med din tandlæge.
Sådan at forberede sig til seler. Tal med din tandlæge.
  • Tal med din tandlæge. Vide, hvad du kan forvente før og efter du får dine seler. Lyt til din tandlæge, når han forklarer proceduren for at installere seler. Spørg, hvor længe du bliver nødt til at bære dem. Afhængig af sværhedsgraden af dine tandproblemer, kan du nødt til at bære seler overalt fra seks måneder til tre år. Tandlægen bør gøre en grundig helbredsundersøgelse og x-ray af dine tænder til at bestemme den bedste form for seler til din situation. Han vil også rette op på eventuelle eksisterende tandproblemer, før du installerer klammeparenteserne på dine tænder.
  • Øv god tandhygiejne. Børst dine tænder godt og tandtråd hver dag. Massér dit tandkød til at forbedre cirkulation. Den sundere dine tænder, jo nemmere vil du være i stand til at tilpasse sig få seler. Hvis du har tyggegummi eller tandsygdomme, kan du ikke være i stand til at få seler med det samme.
  • Betingelse dig selv at du bliver nødt til at leve med seler i den mellemliggende periode. Fjern fra din tankegang eventuelle negative begreb om brug seler. Det vil ikke gøre dig grim eller upopulære. I virkeligheden er det et nødvendigt værktøj til at hjælpe rette eventuelle dental mangler.
  • Har nogle anti-inflammatoriske smertestillende klar. Stock op på ibuprofen, før du får din seler. Dagen efter du får dine seler, vil du føle smerte på grund af den justering, du tænder undergår. Det kan være svært at spise, og du vil føle ubehag.
  • Forbered din mad. Dagen før du får dine seler, forkæl dig selv med ting, du vil have en vanskelig tid at spise, når du får seler. Dette omfatter kød og ting, som kan hænge fast i ledningerne af dine seler. Stock dit køleskab og fryser med blød og let at spise mad, så du stadig kan spise når du får dine seler. Is og frugt rystelser er beroligende at spise, hvis du for nylig har fået seler. Det kan være svært at tygge umiddelbart efter, så har nogle bløde fødevarer som bananer, kartoffelmos og pasta på hånden.
  • Køb en tandbørste specielt designet til dem, der bruger ortodontiske apparater. Du kan ikke bruge en almindelig tandbørste til at rense dine tænder, når du har seler, så købe en specialdesignet en. Det vil sige på emballagen tandbørsten er designet til tænderne med seler. Hvis du har følsomme tænder, skal du skifte til en tandpasta, såsom Sensodyne.

Opbevar disse i tankerne

Opbevar disse i tankerne, som du forberede sig til at få seler. I et par dage, bør den smerte stilne af, og du vil vænne sig til dine nye seler på ingen tid. Gå tilbage til din tandlæge hver to til fire uger for dine regelmæssige justeringer, så du kan få resultater meget hurtigere.