E2h

Sådan at lindre gigt smerter


Sådan at lindre gigt smerter. Farmakologisk behandling.
Sådan at lindre gigt smerter. Farmakologisk behandling.

Millioner af mennesker lider af gigt smerter hver dag i deres liv

Millioner af mennesker lider af gigt smerter hver dag i deres liv. Slidgigt (degenerativ ledsygdom), eller leddegigt (en autoimmun sygdom) kan gøre at komme ud af sengen om morgenen uudholdelige, og en god nats søvn synes gået med gamle dage. Mens han boede med gigt kan være svært, er det ikke umuligt. Følgende syv forslag kan hjælpe med at lette din daglige aktiviteter, og gøre leve livet med gigt lidt mere tålelig.

 1. Farmakologisk behandling Anti-inflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen, lindre gigt smerter ved at reducere hævelse og inflammation i leddene forårsaget af rheumatoid arthritis. For mennesker med slidgigt, er betændelse sædvanligvis lav til ikke-eksisterende, og de vil nyde godt af acetaminophen til smertelindring. Andre receptpligtig medicin kan også anvendes, men altid drøfte denne mulighed med din læge, før du begynder at tage nogen medicin ... alvorlige bivirkninger kan forekomme, specielt hvis de anvendes i kombination med andre medikamenter.

 2. Øvelse Trods ømme og smerte, gigt bringer, ikke udøver er muligvis det værste, et menneske med gigt kan gøre. For dem med reumatoid arthritis, en mangel på motion, eller ikke bevæger leddene, der forårsager smerte, rent faktisk kan føre til forværring af gigt smerter og eventuelle kontrakturer i leddene yderligere ned af vejen. Men uanset hvilken type arthritis påvirker dig, skal du sørge for at have en god balance mellem hvile og motion, og drøfte med din læge eller en anden uddannet professionel en øvelse plan, der kan arbejde for dig.
  Millioner af mennesker lider af gigt smerter hver dag i deres liv. Aromaterapi aromaterapi.
  Millioner af mennesker lider af gigt smerter hver dag i deres liv. Aromaterapi aromaterapi.
 3. Yoga Yoga er en form for motion, der hjælper med at holde kroppen i form. Ikke alene det hjælpe med at lindre gigt smerter, men det reducerer også stress og til at styrke leddene. Sindet er beregnet til at fokusere indad på kroppen, mens de udfører yogastillinger såsom kamel udgør eller lotusstillingen. Ikke alene er det nyttigt i dem med slidgigt (ved at styrke og bruge fælles, stivhed gradvist vil gå væk som dagen skrider frem), men også dem med leddegigt (som en form for distraktion eller billedsprog, det hjælper dig til at fokusere på noget andet end smerten). Din læge eller uddannet professionel bør være i stand til at anbefale eller ej yoga ville være noget for dig, og kan også være i stand til at anbefale en yoga-center.

 4. Aromaterapi Aromaterapi har været anvendt i århundreder. Det er kendt for at fremme afslapning, reducere stressniveauet og øge en persons generelle velbefindende. Nogle fælles aromaer, der er blevet testet med gigt personer er lavendel, kamille, rosmarin, kamfer og eukalyptus. Lavendel er blevet noteret for at være særlig nyttig, når det anvendes som en massage olie eller lotion på dem med leddegigt. Disse dufte kan kombineres med olier og masseres ind smertefulde led, eller de kan komme i form af et stearinlys, røgelse pind eller duftende plug-in skab.

 5. Vand Ikke kun drikke det, men opblødning i det. Drinking mindst 6-8 otte ounce glas vand om dagen hjælper med at holde kroppen godt hydreret og øger kroppens generelle følelse af sundhed. Varmt masserende brusere, boblebade, eller fødder opsuger med kugler medvirke til at øge kroppens cirkulation og kan producere nogle smertelindring. Kast i et par skefulde af duftende salte for at få den dobbelte "vand / aromaterapi"-effekt.
 6. Latter Det gamle ordsprog "latter er den bedste medicin" kan viser sig at være sandt. Når vi griner, vores krop frigiver endorfiner. De endorfiner er kroppens egen måde at dræbe smerte ... jo mere vi griner, jo flere endorfiner, der frigives. Læse avisen tegneserier. Besøg en komedie klub. Se en sjov film. Uanset hvad får dig til at grine, forkæle i det.

 7. Posture Din mor har ikke fortælle dig at "sidde op lige" alle disse år for ingenting! Have en god kropsholdning hjælper lindre stress på leddene, en glimrende afskrækkende til smerten af både rheumatoid og slidgigt. Så løfte det hovede, kaste tilbage disse skuldrene, rette, at rygsøjlen, og placere begge fødder fladt på gulvet. Mens effekten af god kropsholdning ikke kan opleves umiddelbart, tid dine led vil takke dig!

Igen, som altid, diskutere dine muligheder for at behandle din gigt smerter med din læge. Kun du og din læge ved, hvad rutine vil virke bedst for dig.