E2h

Sådan bruger figner at behandle blæresten

Blæresten opstår, når urin i blæren er koncentreret og materialer krystallisere, der giver smerter i underlivet, især under vandladning. En kilde af lettelse er figner, der er næringsstof-tætte og kan erstatte andre retter, der kan forværre blæresten.

Sådan bruger figner at behandle blæresten. Tilføj figner til din korn.
Sådan bruger figner at behandle blæresten. Tilføj figner til din korn.

Her er nogle måder at bruge figner til behandling blæresten.

  • Køb friske figner. Ideelt set bør du købe økologisk dyrket figner. Undgå forarbejdede figner i dåser eller som ingrediens for færdige butik-købte forbrugsstoffer.
  • Drik figensaft. Squeeze seks figner i et glas og tilsæt vand. Drikke denne saft flere gange om dagen.
  • Tilføj figner til din korn. For at tilføje smag til almindelig, fiber-rige korn, slice to eller tre figner derefter blandes i med denne sunde morgenmad. Undgå sukkerholdige korn eller andre kemisk-forbedrede morgenmadsprodukter, som kan forværre din blære sten tilstand. Du kan også sprede figen marmelade på din hele hvede toast eller bland dem i din varm havregrød. Drik rent vand til at vaske det hele ned.
  • Spis figner rå. Figner er lækre som de er i frugt form. Rengør udvendigt ja så skær dem op før servering. Du kan også blande dem ind i din favorit salat til at give yderligere konsistens og smag. Hvis figner ikke er i sæson, kan du prøve at spise dem i marmelade form eller som ingrediens i et fad, der er beregnet til at vare i flere måneder.
  • Opret fig te. Kog to figner i en kop vand i fem minutter, hvorefter nippe løgnehistorie. Forbered denne te hver aften og drikker det i tredive dage i træk. Du kan også lave en figen smoothie ved at smide i en kop figner og en kop knust is i en blender og derefter blande det i et minut.
  • Brug hakket figner under bagning. Stedfortræder halvdelen af shortening opfordrede til i opskriften med figen puré, som du kan købe i en butik eller gøre dig selv.
  • Start tidskrævende figner med en lille mængde. Forøg dit indtag over tid, når du opdager nogen negative virkninger skabt af dem i din krop. Det kan være nødvendigt at stoppe forbrugende figner og andre fødevarer halv dag før at blive testet for dine blæresten.
  • Undgå figner, hvis du er diabetiker. Figner er rige på sukker og kan forværre din diabetes. Søg anden form for blære sten behandling, hvis du har denne betingelse. Figner er også rige på fiber, så du bliver nødt til at drikke masser af vand for at hjælpe i din fordøjelse. Hvis dit fordøjelsessystem også reagerer dårligt på nogen måde på grund af din figen indtag, stoppe forbrugende figner og kigge efter en alternativ behandling.
  • Rådfør dig med andre blære sten ramte for andre ideer, som involverer figner. Online fora for blære sten ofre eller figen entusiaster kan give tips om at finde de sundeste figner i din nærhed. De kan også give yderligere opskrifter involverer figner, som også kræver mindre usunde co-ingredienser.

Fortsæt din figen regime, mens du tager i andre blære sten behandlinger. Drik masser af vand og reducere indtagelse af måltider, som bidrager til blære sten opbygning.