E2h

Sådan får Alzheimers pleje

Hvis nogen du elsker er blevet diagnosticeret med Alzheimers sygdom og er ikke længere i stand til at tage vare på sig selv, kan du brug for hjælp med at finde en dygtig plejehjem eller udvidet pleje facilitet, der vil give den grad af pleje af patienten får brug for. Her er nogle tips til at hjælpe dig med denne vanskelige opgave:

Sådan får alzheimers pleje. Altid gå med dine instinkter.
Sådan får alzheimers pleje. Altid gå med dine instinkter.
 1. Erkend, at omsorg for en patient med Alzheimers sygdom er en fuld tid ansvar, og du kan ikke være i stand til at håndtere det alene.
 2. Forstå, at for tidlig fase af Alzheimers, kan et støtteberettiget levende facilitet være nok pleje, men for patienter i et mere fremskredent stadium, på fuld tid, vil live-i pleje sandsynligvis være mest hensigtsmæssigt.
 3. Find ud af, hvad lokale tjenester findes i dit lokalsamfund, der kan hjælpe.
 4. Udarbejde en liste over plejehjem og udvidede pasningsmuligheder i området, der er uddannet til at tage sig af Alzheimers patienter, eller finde en sådan liste, der allerede eksisterer.
 5. Spørg din læge om en henvisning til et plejehjem eller anden udvidet pleje facilitet.
 6. Ring til din lokale sociale tjenester eller ældreplejen kontor for yderligere anbefalinger fra relevante indstillinger.
 7. Forstå, at mange stater ikke har en særlig licensordning for Alzheimers eller demens pleje, så du skal kigge nøje for at være sikker på, at ethvert sted, du vælger, er virkelig kvalificeret.
 8. Besøg flere faciliteter, der accepterer nye patienter og finde ud af, hvad de har at tilbyde.
 9. Bemærk, hvis beboerne synes velplejet og plejes, og spørge, om de har adgang til passende lægehjælp.
 10. Spørg, hvor længe personalet har været der, og hvilken type uddannelse og supervision, de har.
 11. Overvej, om din elskede ville føle sig godt tilpas i omgivelserne.
 12. Find ud af hvordan de faciliteter du kan lide, vil pleje dit familiemedlem og opfylde hans eller hendes specifikke behov.
 13. Kontroller at se, om patienter med demens bliver passet særskilt, da de har højere behov end mere alarm patienter.
 14. Husk på, at mennesker med Alzheimers generelt gøre det bedre i mindre steder, så hvis anlægget er stort, se om de har en særlig fløj for denne population.
 15. Lær, hvad de omkostninger og ansvar vil være, og hvilke muligheder du har for at betale for denne sundhedspleje.
 16. Tal med en juridisk rådgiver om, hvordan man bedst håndterer de finansielle spørgsmål, da en person med Alzheimers er berettiget til langvarig pleje under Medicaid efter de fleste af de indtægter og likvide aktiver for at passe ham eller hende er væk.
 17. Altid gå med dine instinkter. Efter gør dit hjemmearbejde og tjekker de bedste muligheder, lad dine mavefornemmelse hjælpe dig med at beslutte om det videre forløb.