E2h

Sådan får du tilskud til lægebehandling

De fleste mennesker har svært ved at få tilskud til lægehjælp

De fleste mennesker har svært ved at få tilskud til lægehjælp, fordi de ikke ved, hvordan og hvor de skal erhverve den. På den anden side er der nogle organisationer og grupper, der kan hjælpe dig betale med dine hospital regninger. Følg disse trin, hvordan du kan få dine lægebehandling donationer.

Trin 1: Når du bliver fanget med ubetalte hospital regninger, kan du bede om en gavebistand fra hospitalet, der indkvarteret dig. Udfyld formularen præcist. De fleste hospitaler giver nogle velgørenhed eller rabatter, for at hjælpe trængende mennesker til at afvikle deres ubetalte lægeregninger.

Trin 2: Hvis du er ansat, så tal med din leder om, hvordan du kan få et tilskud. Da lægeregninger kan give dig økonomiske problemer, arbejdsgivere tilbyder krisemidler for deres ansatte. Nærmer dig din menneskelige ressourcer officer, for dig at vide, hvad der tilbydes for dig. Hvis der er et sådant program, overholder alle de krav og indsende disse straks. Det kan enten være i form af løn lån (betales i lyse rater) eller som et direkte tilskud.

Trin 3: Kom i kontakt med en gruppe eller samfund

Trin 3: Kom i kontakt med en gruppe eller samfund, der giver støtte til specifikke sygdomme. For eksempel, hvis du lider af kræft kan du nærmer dig den europæiske Cancer Society, og de kan give dig økonomisk bistand. På den anden side, hvis de ikke kan give dig nogen beløb kan de altid hjælpe dig ved at henvise dig til andre organisationer, der kan give tilskud, eller til læger, som måske kan levere gratis eller nedsatte ydelser.

Sådan får du tilskud til lægebehandling. De fleste mennesker har svært ved at få tilskud til lægehjælp.
Sådan får du tilskud til lægebehandling. De fleste mennesker har svært ved at få tilskud til lægehjælp.

Trin 4: En anden gruppe, der kan give dig økonomisk bistand er kirken eller religiøse grupper. Kirker normalt giver tilskud, samt tjenester til personer, der er økonomisk, følelsesmæssigt og åndeligt bekymret.

Trin 5: Hvis du lider af medicinsk finansielle krise

Trin 5: Hvis du lider af medicinsk finansielle krise, men du er for bange for at finde folk, der kan give dig tilskud på grund af din race, kan du altid regne med organisationer, der støtter særinteresser samfund. Et eksempel er den nationale sammenslutning for farvede mennesker eller NAACP. Denne gruppe er ikke kun kæmpe for sociale rettigheder, men det giver også økonomisk støtte til personer, der har penge problemer, og der kan blive diskrimineret på grund af farven.

Trin 6: Din lokale myndigheder kan også give tilskud til folk, der gennemgår forskellige kriser. Den lokale regering kan også have tilknyttet civile organisationer (som Rotary-klubber), som også kan hjælpe dig. Tal med den menneskelige ressource afdeling og spørge, om de kan hjælpe dig med at betale din medicinske regninger.

Trin 7: Kontroller forskellige grupper

Trin 7: Kontroller forskellige grupper, der giver tilskud over internettet og ansøge om disse. Det er meget nemt at søge online via Google eller Yahoo! (prøv søgeord "medicinske tilskud"). Hvis du finder nogle organisationer, tøv ikke med at anmode om støtte fra dem. Alt du skal gøre er at følge og afslutte deres krav. Du kan også bruge sociale netværkssider til at sende dine økonomiske behov. Nogle venner kan være i stand til at bidrage med penge.

Trin 3: kom i kontakt med en gruppe eller samfund. Trin 5: hvis du lider af medicinsk finansielle krise.
Trin 3: kom i kontakt med en gruppe eller samfund. Trin 5: hvis du lider af medicinsk finansielle krise.

Trin 8: Du kan altid være åben med dit problem med din familie og venner. Bed dem om at hjælpe dig med at finde tilskud, der vil dække dine hospital regninger. Søger dine kære opbakning kan lysne op på situationen. De kan være endda villige til at yde finansiel støtte.

Facing ubetalte hospital regninger kan være meget nedslående

Facing ubetalte hospital regninger kan være meget nedslående, især når du ikke har penge nok til at dække for disse. På den lyse side, er der institutioner, der kan hjælpe dig med dit problem. Alt du skal gøre er at tålmodigt kigge efter dem og bede for deres støtte.