E2h

Sådan får individuel sundhed dækning

Det kan være svært at få individuel sundhedspleje

Det kan være svært at få individuel sundhedspleje, men det er ikke umuligt. Først bør du tage dig tid til forskning, hvilken slags sundhedspleje du kan faktisk brug for - online kurser kan hjælpe med dette. Find ud af om store sundhedsmæssige uddannelser her .

Investering i dit helbred er ikke en luksus

Investering i dit helbred er ikke en luksus, men en nødvendighed. Alle vil helt sikkert forstå og vil gøre det samme som hvad du gør, i betragtning af, at de har de rette ressourcer. Ja, kan individuel sygeforsikring være en pebret investering. Men det er stadig værd at bekostning.

Sådan får individuel sundhed dækning. Det kan være svært at få individuel sundhedspleje.
Sådan får individuel sundhed dækning. Det kan være svært at få individuel sundhedspleje.

Nu er spørgsmålet, hvordan man får en god individuel dækning trods hundredvis af muligheder på markedet. Det kræver en masse af din dømmekraft og indsats for at få en politik, men her er nogle retningslinjer, som også skal bistå dig:

  1. Generelle sundhed - Bestem dit helbred såvel første som hvert medlem af din familie. Skriv ned, hvis nogen af jer tager medicin, eller hvis nogen har en kronisk sygdom. Angive, hvor ofte du vil normalt brug for nogle enkelte pasningsordninger. Alle disse oplysninger kan hjælpe dig vælge den rigtige sundhedsplan for dig eller din familie.
  2. Planer - Der er forskellige former for individuelle dækning planer for dig at vælge imellem. Den mest almindelige af dem er den foretrukne leverandør Plan (PPO) og Health Maintenance Organization (HMO). Husk, at en PPO vil give dig den bekvemmelighed for at høre enhver læge på dine præferencer. På den anden side kan HMO begrænser til kun et netværk af læger eller hospitaler. Men HMO er mere praktisk og billigere end PPO.
  3. Dækning - Ved at vælge en plan, skal du kontrollere, om andre tjenester er omfattet, såsom revalidering, terapi og lignende bortset fra den sædvanlige gruppe eller enkelte plejeydelser.
  4. Virksomhed - Tjek forskellige selskaber, der tilbyder de benefit pleje programmer, du leder efter. Få to eller flere virksomheder og sammenligne dækningen omkostninger. Vælg det firma, der opfylder dine behov i den mindste dækning omkostninger, de kan levere. Du behøver ikke kun behøver at nøjes med en, der er billigere for dig at håndtere. Det er bedst, at du altid får mest muligt ud af ydelsen pleje program i den pris, du betaler for.
  5. Præmier - Spørg selskabet for detaljeret forklaring af de månedlige præmier, selvrisikoen, samt co-pay beløb. Sørg for at du forstår udmærket alt, så du kan ordentligt beslutte, hvilken virksomhed til at vælge.
  6. Afgørelse - De fleste virksomheder ofte tilbyde en 10-dages ophævelse periode, så du kan undersøge alle de dokumenter, de har leveret. Brug denne periode til at analysere og forstå alt. Du kan søge hjælp fra finansielle rådgivere samt juridiske specialister.
  7. Kontrakt - Når du er besluttet, kan du tilmelde dig den person eller gruppe dækning program på din præference. Sørg for at få en kontrakt med en detaljeret diskussion af hvad der er omfattet, er hvad der ikke er dækket, og hvornår vil dækningen start. Det skal også indeholde præmier og andre dækning omkostningerne detaljer.

Selvom til tider enkeltes sundhed dækning kan forekomme dyrere end andre typer af individuelle pleje programmer, er det bedre at have denne hjælp til dig og din familie. Du kan gøre yderligere forskning på sundhedsprogrammer ved at tage online klasser i sundhedsvæsenet politikker.