E2h

Sådan får sygesikring til dækning af kiropraktik pleje

De fleste mennesker, især dem, der arbejder i kontorer og har en travl hverdag, har en tendens til at kræve kiropraktik pleje til at behandle, da de er mere modtagelige for lider af lav ryg smerter og andre ubehageligheder. Men da det er stadig en forholdsvis ny type behandling, som anses for vigtig, ikke alle sygeforsikring dækker denne type behandling.

Hvis du er en af dem, der har brug for kiropraktik pleje på en regelmæssig basis, her er de skridt til at få en sygeforsikring for det.

  • Tjek din forsikring udbyder. Ring eller e-mail din nuværende sygesikring udbyder for at se, om de dækker kiropraktik pleje. På samme måde kan du gennemgå din forsikringspolice for at kontrollere dækningen, og i hvilket omfang, hvis der er nogen.
  • Kontroller omfanget af dækningen. Hvis svaret er ja til det første spørgsmål, så spørg dem om omfanget af din dækning at se, om det vil passe til dine behov. For eksempel, mens de fleste sygeforsikringsselskaber dækker kiropraktik pleje kan de anvende op til tre begrænsninger for din dækning. De kan begrænse betalingen det vil sige, en dækning grænse for de udgifter, du kan pådrage sig til behandlingen. Gå ud over det fastsatte beløb, og du bliver nødt til at påtage sig de udgifter. En anden begrænsning er på antallet af behandlinger. Sundhed forsikringsselskaberne kan sætte en grænse for, hvor mange du kan benytte årligt. Dette vil ikke være nyttigt i det lange løb, hvis du skal have din check-ups regelmæssigt. Den tredje begrænsning er på alvoren af årsagen til behandlingen. Forsikringsselskaberne må ikke dække situationer, de opfatter som ikke en nødsituation.
  • Identificer den type forsikring selskab. Selv om der er en forsikringsdækning, Healthcare Management Organization (HMO) forsikringsselskaber vil kun betale for hospitaler og praktikere, der indgår i deres liste over godkendte sundhedssektoren. Hvis det er tilfældet, check eller kontrollere, om din hospital eller leverandør er inkluderet i deres liste. PPO forsikringsselskaber, på den anden side, betaler normalt for enhver form for kiropraktik tjeneste. For foretrukne udbydere, kan de have en forud aftalt gebyr afhængigt af forsikringsselskabet, mens det for ikke-foretrukne leverandører; forsikringsselskabet kan dække op til 80 procent af omkostningerne.
  • Få hjælp fra kiropraktor kontor. Spørg din hospital eller din kiropraktor efter alternativer, hvis dit forsikringsselskab ikke dækker behandling. De kan have finansieringsplaner, som du kan bruge. Du kan også anmode om et brev beder forsikringsselskabet, hvis de kan udvide dækningen til at opfylde dine behov, især hvis kiropraktik pleje er afgørende for dit velbefindende.
  • Kig efter alternativer. Kontrollér historien om den skade, der førte til din kiropraktik pleje. For eksempel, hvis det skete på grund af en bil skade tale med din udbyder af bilforsikringer for at se, om de kan dække dit kiropraktik pleje. Ligeledes, så spørg din kiropraktor hvis der er nogen billigere alternativer til behandling, eller andre metoder til kur, der kan dækkes i din sygesikring.

Sådan får sygesikring til dækning af kiropraktik pleje. Tjek din forsikring udbyder.
Sådan får sygesikring til dækning af kiropraktik pleje. Tjek din forsikring udbyder.

Kom kiropraktik pleje er lige så vigtig som enhver anden medicinsk behov. Dette kræver en enorm mængde på grund af de sessioner til behandling, så det er vigtigt at sikre, at du har en sygeforsikring til at dække det.