E2h

Sådan finder behandling for lavt testosteron

Testosteron er det kønshormon

Testosteron er det kønshormon, der er ansvarlig for fysiologisk at gøre en mand til en mand. Det betyder, at testosteron er det hormon, der regulerer spermatogenese processen eller giver anledning til mandlige køn celler. Det er også involveret i at holde den mandlige fysik muskuløs, og derfor overdreven misbrug af hormoner blandt professionelle sportsfolk og bodybuildere. Det hænger også sammen med hærdning erektil dysfunktion og manglende evne til at opretholde et stærkt nok erektion til samleje.

Alle de problemer nævnt ovenfor er symptomerne på lavt testosteron

Alle de problemer nævnt ovenfor er symptomerne på lavt testosteron. Mens bivirkninger af testosteron kosttilskud kan være en smule godartet at sige det mildt, læger stadig foretrækker ikke-farmakologiske måder at løse problemerne snarere end at gå fuld kraft med en testosteron supplement. Det er den samme fremgangsmåde, når kvinder har problemer med deres østrogenniveau. Livsstilsændringer er stadig bedre end at rode med DHEA og andre hormoner tidligt.

Sådan finder behandling for lavt testosteron. At træne regelmæssigt.
Sådan finder behandling for lavt testosteron. At træne regelmæssigt.

Her er måder at forbedre din egen kroppens produktion af testosteron:

  1. At træne regelmæssigt. Øget fysisk aktivitet har vist sig at udløse en større frigivelse af testosteron, da det er nødvendigt at bygge nye muskler.
  2. Spis sundere. Hvis du kan, begrænse dit indtag af kød til blot to til fire gange på en uge. Spise grønne bladgrøntsager og en masse frugt rids din krop af toksiner, der kan forstyrre den mere effektive syntese af kønshormon.
  3. Reducer stress i dit liv. Visse afslapning øvelser som meditation og andre østlige kunst som yoga kan hjælpe med at reducere din angst og stress. Det ville være dejligt at holde din indre fysiologi mindre uberegnelig.
  4. Skift din undertøj. Hvis du er iført lun undertøj, så prøv at skifte til løsere beklædningsgenstande som boxershorts. Herved vil der testiklerne at være en smule mere fri. Iført boksere kan tage nogle få bruges til, men hvis dit mål er at forbedre din hormon niveauer, så hvorfor ikke prøve det?

Med alle disse løsninger, er dine testosteron niveauer absolut forpligtet til at stige. Hvorvidt hormon niveau går op til et niveau, der er acceptabelt og tilstrækkeligt nok til at have resultaterne er en helt anden sag helt, så forvente at der kunne være flere nødvendige interventioner, der kan omfatte medicin.

Når dette sker

Testosteron er det kønshormon. Reducer stress i dit liv.
Testosteron er det kønshormon. Reducer stress i dit liv.

Når dette sker, læger normalt ordinere testosteron kosttilskud, der enten vil øge din testosteron niveauer eller tilskynde kroppen til at producere mere testosteron. Disse supplementer måles omhyggeligt for at sikre, at bivirkninger ville blive minimeret. Patienten må aldrig tro, at det at tage to eller tre gange størrelsen af den nødvendige dosis kunne hjælpe ham genvinde det tabte testosteron. Bivirkninger som prostata kræft og andre sygdomme kan skyldes forkert anvendelse og indtagelse af testosteron medicin.

Det er en hård problem at beskæftige sig med, men i det mindste den teknologi, videnskab og personale, der specifikt uddannet til at hjælpe mennesker med disse dilemmaer er alle tilgængelige i dagens verden. Det eneste, der er tilbage, der skal gøres, er for patienter at gøre dette først høre som en forpligtelse til at vide, hvis noget er galt med hans hormon niveauer, og at vide, hvad de skal gøre ved det.