E2h

Sådan finder du supplerende sygesikring planer

Sygesikring beskytter dig mod skyrocketing udgifter til lægebehandling i nødsituationer. Du er nødt til at søge vidt og bredt for at opnå overkommelig sygesikring. Selv arbejdsgiverne ikke giver fuld dækning til deres ansatte, som de gjorde før. Hvis din primære sundhed dækning er begrænset, kan du overveje at gå til en supplerende sygeforsikring plan. Supplerende sygeforsikring er en ekstra politik på toppen af din nuværende helbred dækning. Det er en stor mulighed, fordi det kan betale mere end det maksimale beløb omfattet af din primære politik. Hvis du ønsker at vide mere om forsikring love og regler, overveje at tage et par online klasser - du kan få gratis information om hvordan du tilmelder dig disse programmer ved at klikke her .

Sådan finder du supplerende sygesikring planer. De politikker udbydes af selskabet.
Sådan finder du supplerende sygesikring planer. De politikker udbydes af selskabet.

Supplerende sygesikring kaldes også ydelsesbaserede forsikring, fordi dækningen er angivet specifikt i dollars, i modsætning til andre sundheds-planer, der kan være vag og kan simpelthen dække de samlede udgifter til lægebehandling, indtil det maksimale er opfyldt. Et supplerende sygeforsikring plan kan typisk påtage gebyrer på op til 750€ om dagen.

Der er meget tydelige fordele, hvis du får en supplerende sundheds forsikring planen. I modsætning til de store sundhedspolitikker, er supplerende ydelser betales direkte til forsikringstageren. I større politikker, og ydelserne gives til de hospitaler eller læger. Supplerende sundhedsmæssige fordele kan også bruges til at betale løn tabt under en sygdom. Større politikker har også undertrykte krav, som kun reducerer dine ydelser. Supplerende planer er meget overkommelig endnu dække mere end det grundlæggende. Det er også meget praktisk, fordi fordele kan omregnes til kontanter for rede brug. På den anden side er det også har sin andel af tilbageslag. Fordi det er konvertibel til et engangsbeløb, kan forsikringstageren ikke har nok til mere alvorlige tilstande. For at undgå dette, kan du anbringe et større sygeforsikring plan til din nuværende supplerende sundhed planen.

Ved at finde supplerende sygesikring, skal du huske på omkostningerne og dens fordele. Vi har listet de bedste supplerende sygesikring programmer her.

Hvis du er mere end 65 år gammel. Core health insurance kan være dyrere end andre.
Hvis du er mere end 65 år gammel. Core health insurance kan være dyrere end andre.
  1. De politikker udbydes af selskabet, Grundliggende sygeforsikring, er den mest overkommelige supplerende forsikringer på markedet i dag. Denne sundhedsplan dækker alt fra lægens gebyrer til laboratorieundersøgelser. Det behøver ikke selvrisikoen enten. Et specifikt beløb betales i dollar for hver medicinsk procedure og check-up. Du kan finde alt på deres hjemmeside Basichealthinsurance .
  2. Core Health Insurance kan være dyrere end andre, men det har også flere fordele. Du er nødt til at vente på et år til at nyde godt af fordelene for indlæggelser, men andre dækning kunne være til rådighed i seks måneder. På grund af dette, er det døbt som den billigere version af Aflac planer. Vær opmærksom på at det kun kan være til rådighed gennem deres salgsagenter og medarbejdere.
  3. Værdi Pensionsordninger er en gruppe af sundhedspolitikker, som enten kan bruges separat eller som en pakke. Det omfatter Value Med Forsikring og Value Health Europe. Value Med dækker udgifter som en ambulant, mens Value Med dækker udgifter under indlæggelse. Hvis du ønsker at tilføje mere dækning, kan du tilføje andre planer såsom Value Hospital Insurance, Value 24 timer Accident Dækning og Value Emergency Room Insurance.

Hvis du er mere end 65 år gammel

Hvis du er mere end 65 år gammel, kan du vælge Medicare kosttilskud. Nu, at du kender bedst, vi håber, at du vil vælge klogt. Du kan sammenligne citater, og kan endda tage nogle online kurser i, hvordan man læser forsikring papirarbejde, så du ved, hvad de skal vælge.