E2h

Sådan finder du testikelkræft behandlingsforsøg

Kræft er aldrig en god ting

Kræft er aldrig en god ting, og testikelkræft er ingen undtagelse. Det kan splitte familier og helt ødelægge de mennesker du elsker. Det er en sygdom, der finder en måde at trampe på alt, hvad du har kært. Langsomt suger livet ud af ofret og korrumperende hans krop. Sjælen af en mand med kræft er næppe fri af indflydelsen fra den maligne vækst, da det kan torturere ham og efterlader ham med psykologiske og følelsesmæssige sår, der måske aldrig nogensinde helbrede.

Sådan finder du testikelkræft behandlingsforsøg. Forbered dig på en lang rejse forude.
Sådan finder du testikelkræft behandlingsforsøg. Forbered dig på en lang rejse forude.

Når diagnosticeret med det dog kan en mand vælge at dø eller vælge at kæmpe. Hvis der stadig er tid nok, er alt håb ikke tabt. Giv en døende mand håb og se mirakler ske. Han kan stadig blive behandlet for kræft. Lægevidenskaben har måder at behandle sygdommen og er stadig kommer op med nye. Det er kun et spørgsmål om at finde testikelkræft behandlingsforsøg for ham at deltage. Her er hvordan:

  1. Forbered dig på en lang rejse forude. Behandlinger garanterer ikke en fuldstændig genopretning. Rejsen vil være vanskelig og yderst vanskeligt for alle involverede. Det er bedst at forberede hele din familie for det. Forstå de ofre, som du alle skal gøre. Forberede børnene til at behandle en sygdom konstant plager dem, og du for hvad der svarer til en lang tid. Psykologisk og følelsesmæssig forberedelse er lige så vigtigt at lære alt om kræft selv.
  2. Kendskab er halvt fuldendt. Find ud af alt hvad du kan om sygdommen. Vide, hvad det kan betyde for din krop, og hvilke retsmidler der kan være for at gøre det lettere for dig. Kun få mænd rammes af dette, så prøv så meget som muligt for at læse alt om det. Og finde ud af så meget som du kan om de behandlinger.
  3. Rådfør dig med din læge. Tal med din læge om de behandlingsforsøg. Spørg for hans professionelle mening. Prøv at få rådgivning fra så mange læger som muligt. Opsnuse så meget professionel rådgivning som muligt, fordi de kan rådgive dig om hvad du skal gøre det bedste. Kende alle de behandlinger, de bivirkninger og hvilke nye løsninger lægevidenskaben er kommet op med. Forstå alle risici, og hvad det betyder for dig. Spørg ham om at forklare dig, hvad prøvelser du kunne gå igennem, og hvordan de går om behandlingerne. Lyt opmærksomt til, hvad de fortæller dig, da dette er en meget vigtig og kritisk beslutning.
  4. Den europæiske Cancer Society. Den europæiske Cancer Society i samarbejde med koalitionen af Cancer Cooperative Groups kan give dig en matchende service for at hjælpe dig med at finde kliniske forsøg. Input dine oplysninger for at finde de behandlingsforsøg passer bedst til dig.

Igen, husk altid, at behandlingsforsøg kan være at forsøge og smertefuld. Tag din medicin mens man venter på de behandlinger til at starte og aldrig opgive håbet. Du må ikke modtages til nogle forsøg med det samme, men alt hvad du skal gøre, er at vente på den rigtige til at komme med.