E2h

Sådan gør du en helt twist yogastilling

Flere og flere mennesker er engagerede i yoga motion som en måde at holde deres krop fit og fleksibel, samt en måde at slappe af og meditere. Uanset om dit formål for at engagere sig i yoga er at finde nogle fred i din meget hektisk tidsplan, eller som en måde at forbedre din sundhed, en af de grundlæggende rejser, du bør vide, hvordan man gør, er helten twist yogastilling. Her er hvordan.

Sådan gør du en helt twist yogastilling. Grundholdning.
Sådan gør du en helt twist yogastilling. Grundholdning.
  • Grundholdning. Først og fremmest bør du være på dine knæ i en knælende stilling. Sørg for, at dit skinneben danner en lige bagud linje, og sørg for, at dine fødder er blevet skubbet indad. Det betyder, at dine tæer skal være bøjet mod din krop, og resten af fødderne bør ophæves i luften. Dette er den grundlæggende startposition. Tage en blok og derefter placere den mellem benene. Det er den blok, der vil tillade dig at holde balancen, når du flytter tilbage i løbet af de sidste dele af denne yogastilling. Sørg for, at du kan klemme blok i mellem dine ben, når du føler at du er ved at miste din saldo. I det væsentlige blokken vil handle for at forene dine ben.
  • Dekomprimere. Nu, at du er i den grundlæggende holdning, det næste skridt er at dekomprimere din krop starter fra hofterne op til din hals. Du vil være i stand til at gøre dette ved at forsøge at kran din krop opad ved hjælp af dit hoved som guide. Husk, at du ikke stå op på dette punkt, men du skal kun forsøge at slappe af din ryg og rygsøjlen, så du er i stand til at stå fast. Sørg for, at alle de ryghvirvler er afslappet, så du vil være i stand til at gøre det twist senere.
  • Back position. Når du har dekomprimeret din rygsøjlen, det næste skridt er at udføre den egentlige twist. For at udføre twist, bør der være to blokke, der er blevet placeret lige ved siden af din fod. Langsomt og meget forsigtigt skubbe dine skuldre tilbage og placere dine hænder fast på toppen af blokkene på siderne af dine fødder. Når du er forankret ved hjælp af dine arme, det næste skridt er at vride baglæns, og sørg for at din rygsøjle bøjer bagud med resten af kroppen.
  • Sænkning. Fortsæt sænke din krop så meget som du kan. I løbet af de første par gange, du udfører stillingen, kan du finde dig selv ude af stand til fuldt ud at bøje din krop. Du skal blot fastholde denne position, så længe du kan, og prøv at udøve det så vidt muligt. Snart skal du være i stand til at fjerne blokkene og holde kun gulvet, hvilket resulterer i en meget stram twist.
  • Løft. Når du er færdig sænkning, kan du vende tilbage til din oprindelige position ved at placere en hånd på dine hofter til stedet dig selv og derefter bøjer tilbage op til løfte din krop til den oprindelige knælende stilling.

Med disse trin, er at udføre helten twist yogastilling let. Sørg for at du altid gøre dette på en yogamåtte og sørg for, at du bruger de tre krævede blokke ved første, så du vil være i stand til at opretholde din balance og stabilitet i hele positur.