E2h

Sådan gør du en testikel selvstændig eksamen

Du tror måske

Du tror måske, de hænge der for dig og din piges fornøjelse, men der er mere på dine testikler end du måske tror. For det første er de indesluttet i pungen (den løse hud, der opbevarer dine testikler). De er forbundet til dine andre seksuelt relaterede dele i et relativt simpelt netværk af rør, der fører til åbningen af din penis. Det er en velsmurt maskine, hvor hver del af systemet tjener et formål. For eksempel hænge testiklerne til at holde hovedet koldt og øge fertiliteten.

Selv velsmurt-maskiner nedbryde fra tid til anden. Ligesom alt andet, har brug for dine testikler, der skal kontrolleres med jævne mellemrum. Det ville være godt at få det til en professionel til at sikre kvalitet kontrol, men det kan være en underlig situation for dig. Det kan være bedst at undersøge dine testikler selv.

Der er mange grunde til at tjekke dine testikler regelmæssigt

Der er mange grunde til at tjekke dine testikler regelmæssigt. Dette kaldes en testikel selvstændig eksamen. Dette er en self undersøgelse for at fastslå uregelmæssigheder dine testikler og afslører sig selv som mulige tegn på kræft. Følg denne enkle vejledning, og du kan lære at udføre en testikel eksamen på dig selv.

  1. Tag et bad at tilberede. Få et dejligt varmt bad, før du selv begynder din eksamen. Det varme vand skal blødgøre og løsne huden omkring testiklerne. Hvis pungen er løs og afslappet, vil det gøre det lettere for dig at finde de klumper og uregelmæssigheder.
  2. Få et spejl og stå der. Så ydmygende som det kan lyde, er det den første store skridt til at udføre en testikel selvstændig eksamen. Kig på dine testikler og hvordan de hænger der. Snup en stol og løft dit ben op, vil dette give dig et bedre overblik over dine varer. Første ting du vil bemærke, er, at den ene side er lavere end den anden. Dette er helt normalt. Hvad du skal kigge efter, er uregelmæssig hævelse. Er en testikel betydeligt større end den anden side? Hvis der er tydelige forskelle så ville det være bedst at bede om professionel hjælp.
  3. Føl det ud. Hvis intet synes at være forkert, betyder det ikke, at alt er klart. Problemet kan være mere end hud dyb. Med begge hænder efter den anden, føler hver af testiklerne. Kig efter stykker, de kan være ært eller større. Klumper kan også være enten smertefri eller smertefuld. Hvis de er smertefri, så betyder det ikke, at der er noget galt med. For at være sikker, skal du gå til en læge og få noget ud over det sædvanlige kontrolleres.
  4. Gentag hver måned. Hvis du er sikker en måned, betyder det ikke, at du er sikker evigt. Tjek dig selv hver måned.

En selvstændig eksamen er en god måde at sikre

Sådan gør du en testikel selvstændig eksamen. Tag et bad at tilberede.
Sådan gør du en testikel selvstændig eksamen. Tag et bad at tilberede.

En selvstændig eksamen er en god måde at sikre, at du fange testikelkræft tidligt. Det kunne være forskellen mellem liv og død. Testikelkræft er en morder, men hvis du fange det tidligt, har du en bedre chance for at slå den. Testikelkræft kan også føre til amputation. Så husk, at du skal føle det at sikre, at du holde det.