E2h

Sådan gør du medicinsk turisme

Medicinske behandlinger kan være dyrt i det land

Medicinske behandlinger kan være dyrt i det land, hvor du bor. Den høje udgift af sundhedspleje udvider dit budget og nogle gange kan du ikke råd til det længere. Der er en måde at få den medicinske behandling du har brug til en lavere pris, men der er en fangst - det er over hele kloden. Dette kaldes medicinsk turisme. Det dybest set betyder, at du er ude at rejse til et andet land med det primære formål at få lægebehandling. Før du hopper ind i en medicinsk rejse, skal du huske nogle centrale punkter for at sikre, det er det værd:

Sådan gør du medicinsk turisme. Counter-tjek lægeudgifter i dit område eller land.
Sådan gør du medicinsk turisme. Counter-tjek lægeudgifter i dit område eller land.
  • Counter-tjek lægeudgifter i dit område eller land. List ned sygehuse i dit land, der tilbyder den form for behandling du har brug for. Få deres kontakt numre eller e-mails og komme i kontakt med dem én ad gangen. Liste ned deres omkostninger på papir til at hjælpe din huske dem. Vær sikker på at inkludere alle omkostninger som hospital værelse leje, medicin (du kan indstille et engangsbeløb omkostning) og lægens honorar.
  • Forskning online for mulige lande til medicinsk rejse. Gå online til forskning for lande, der tilbyder den samme behandling du har brug for. Vælg mindst to lande til at sammenligne med. Når du finder dem, liste dem ned og lave noget research på dem. Må de taler engelsk? Ikke-engelsktalende lande kan give dårlig kommunikation, og når du taler om medicinske procedurer, enhver fejlkommunikation er et klart nej-nej. Er landet fredelige? Selv om der er noget land i denne verden, der er 100% uden kriminalitet, i det mindste finde ud af deres forbrydelse rating. Er landet befordrende for turisme? En del af din medicinske rejse skal bruges sightseeing og opleve kulturen i et fremmed land. Det er stærkt anbefales, at du besøger turist spots, før det bliver din behandling, så du fuldt ud kan nyde din tur.
  • Søg efter et hospital i udlandet. Når du har besluttet om, hvilke lande, du overvejer at rejse, søge online for hospitaler i området, der har den medicinske procedure, du har brug for. Liste over hospitaler og hvor kan man kontakte dem. Maile dem én efter én og notere deres priser og deres faciliteter. Det ville være hurtigere at få svar på din henvendelse, hvis du kan kalde dem. Det er ikke kun deres omkostninger, du bør forskning på, men de residente læger som godt. Spørg efter information om deres læger og deres medicinske baggrund eller erfaringer.
  • Beregn din omtrentlige rejseudgifter. Udregn dine udgifter til den medicinske rejser, som omfatter flybilletter, hotel overnatning og mad. Når efter du udgjorde de udgifter og det er lig med de samlede udgifter, hvis du har det gjort i dit eget område, kan du holde til at få lægebehandling i dit land, eller du kan overveje "ferie tid" kan du få så godt, hvis du vil har det gjort i udlandet.
  • Oprette en udnævnelse. Når du har besluttet at tage det medicinske rejser og opdager, at de tilbud er tilfredsstillende, oprette en aftale med hospitalet eller den udøvende læge. Overvej rejsetid og et vist råderum for din krop til at justere (i tilfælde af jet halter). Glem ikke at forberede dine vigtige dokumenter såsom testresultater og medicin recepter. Personlige dokumenter som pas og ID-kort bør udarbejdes så godt.

Hvis du kender nogen

Hvis du kender nogen, der har gjort denne procedure før, så spørg ham eller hende relevante spørgsmål vedrørende oplevelsen. Det er vigtigt at spørge din læge, hvis du kan rejse langt for din behandling. Hvis du er for syg, kan rejse udgøre en risiko. Det vil så være bedst at få behandling inden for dit område.