E2h

Sådan helbredelse hedeture naturligt

Hedeture

Hedeture, der (som navnet antyder) er karakteriseret ved varme fejer gennem kroppen, rødme af ansigt og overdreven transpiration, er blandt de mest ubehagelige symptomer, at kvinder i overgangsalderen går igennem. Hedeture opstå på grund af hormon udsving i overgangsalderen, og dens forekomst varierer meget blandt kvinder. For eksempel oplever nogle kvinder hedeture kun en gang om måneden, mens andre oplever det op til 15 gange om dagen. Den gode nyhed er, at der er mange måder hedeture kunne reduceres, og de bedste måder er naturlige måder. Her er nogle af de måder at helbrede hedeture naturligt:

  • Udpeg den mad, der udløser dine hedeture. Fødevarer har vist sig at være direkte forbundet med forekomsten af hedeture, men hvad præcis mad bringer omkring hedeture variere. Løsningen er at finde ud af, hvilke bestemt fødevare du tager synes at resultere i din oplever hedeture bagefter. Nogle af de fælles varme flash udløser du bør holde øje med bl.a. følgende: koffein, krydret mad, varme drikke, hydrogenerede eller mættet fedt, hvidt sukker, og sure fødevarer (såsom citrusfrugter).
  • Prøv urtekosttilskud. Urter har vist sig at gavne kvinder, der lider af hedeture. Du kan prøve de følgende urter i tabletform eller te form: fuglegræs, violet, dong quai, mælkebøtte, hyldebær, lakridsrod eller sort cohosh. Du kan også finde drikke flere kopper salvie te hver dag som nyttige. Kender til nogle af de forholdsregler at anvende disse urtekosttilskud, det er bedst, at du konsultere din læge, før du tager dem.
  • Brug æteriske olier. Æteriske olier såsom timian og basilikum kan blandes i vand og bruges som en kropsmassage eller fodmassage. Du kan også anvende tre til fem dråber af den æteriske olie i et stykke vat eller et lommetørklæde og bringe det sammen med dig overalt, indånde duften, når du føler en varm flash kommer.
  • Bær cool, bomuld tøj. Hjælp din krop regulere temperaturen mere effektivt ved at begrænse dit tøj til let, åndbar dem. Det kan også hjælpe dig til at bære lag tøj, så du kan nemt tage et lag af, når du har brug for.
  • Øv langsom vejrtrækning Når du føler en varm flash kommer, praksis at trække vejret langsomt og dybt. Dette kan være effektiv til at give dig mere kontrol over de varme flash symptomer.
  • Tag E-vitamintilskud. Vitamin E er specielt nødvendig for menopausale kvinder, og det har vist sig at reducere symptomerne på hedeture. Tage omkring 600-800 Ius dagligt, sammen med vitamin C. Vid, at det kan tage omkring 2 til 6 ugers tage dette tillæg, før du kan føle nogen reel forbedring med symptomerne.

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder

Sådan helbredelse hedeture naturligt. Udpeg den mad, der udløser dine hedeture.
Sådan helbredelse hedeture naturligt. Udpeg den mad, der udløser dine hedeture.

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder, du effektivt kunne helbrede hedeture naturligt. Du kan også ønsker at afprøve planlægge en session med en akupunktør, som akupunktur har vist sig at være effektiv til at reducere symptomerne på hedeture. Held og lykke, og håber dette hjalp!