E2h

Sådan helbredelse ondt i halsen og hoste ved hjælp af naturlige produkter

Der er mange mulige årsager til ondt i halsen

Der er mange mulige årsager til ondt i halsen, de mest almindelige er en bakteriel eller viral infektion, allergi, eller forurenende stoffer. Nogle af de mest åbenlyse symptomer på ondt i halsen omfatter rød halsen og smertefuld synken, som kan være ledsaget af feber. Hoste så godt, kan tilvejebringes ved forskellige årsager: en øvre infektion, der resulterer i irritation af de øvre luftveje, slim fra de nasale passager, og forurenende stoffer. Selvom der er mange måder at helbrede ondt i halsen og hoste ved hjælp af over-the-counter medicin, men så igen der er også mere naturlige måder at helbrede disse lidelser. Her er nogle måder at helbrede ondt i halsen og hoste ved hjælp af naturlige produkter:

Prøv expectorants for hoste. Hvis du lider af hoste med slim, bør du aldrig tage medicin, der er formuleret til at undertrykke hoste, eller som er beregnet til at tørre op slim. Den bedste måde er at købe expectorants, der hjælper løsne slim, og som vil få dig til at udsende det. Vælge naturlige expectorants fås i helsekost butikker. Hvis du lider af tør hoste, på den anden side, er det bedst, at du køber naturlige anti-irritanter, der vil arbejde på at berolige og lindre foring af din øvre luftveje.

Drik masser af væske. Det er meget vigtigt

Drik masser af væske. Det er meget vigtigt, at du drikker rigeligt med varme væsker, når du har hoste eller ondt i halsen. Varmt vand, urtete eller frugtsaft er gode valg. På den anden side, undgå diuretika (såsom kaffe og sodavand), da de vil skylle ud tiltrængt væske fra dig kroppen via urinen.

Sådan helbredelse ondt i halsen og hoste ved hjælp af naturlige produkter. Prøv expectorants for hoste.
Sådan helbredelse ondt i halsen og hoste ved hjælp af naturlige produkter. Prøv expectorants for hoste.

Prøv vegetabilske retsmidler mod hoste. To populære og effektive retsmidler er gulerodsjuice og kål te. Du kan også presse saften af kogt porre og drikke det med honning. En anden løsning er løg saft: skive en rå løg, støvregn honning på det og lad det natten over. Den næste dag, ekstrakt to teskefulde saft fra løg og tage væsken hver anden time.

Prøv naturlægemidler. Til hoste med slim, drikke varme te med urter såsom skumfidus, isop eller timian. For tør hoste, så prøv lakrids te.

For ondt i halsen, gurgle timian, røllike eller salvie te tre til seks gange dagligt. I tilfælde af salvie te, bør du blande det med en teskefuld af æble cider eddike.

Der er mange mulige årsager til ondt i halsen. Drik masser af væske.
Der er mange mulige årsager til ondt i halsen. Drik masser af væske.

Prøv aromaterapi. For vedvarende hoste, damp inhalationer prøv med et par dråber pebermynteolie eller eukalyptus olie. Som et alternativ til damp inhalationer, kan du placere to dråber ovennævnte olie på et lommetørklæde, så du kunne inhalere aroma, selv mens du er på farten.

I tilfælde af ondt i halsen

I tilfælde af ondt i halsen, kan man skylle med varmt vand blandet med to dråber af hver af citronolie og sandeltræ. Sørg for at du spytte vandet ud efter du gurgle. Du kan også gurgle med varmt vand blandet med tre dråber geranium eller citronolie. En anden måde er at gøre damp indånding med meget varmt vand kombineret med to dråber af hver af eukalyptus eller fyrreolie, og to dråber pebermynteolie. Du bør gøre denne behandling i 5 til 10 minutter, to gange dagligt.


Husk, som med enhver form for lidelse, er den bedste måde at gøre forebyggende foranstaltninger. Du skal også huske, at selv om naturmedicin er typisk et sikkert alternativ, bør du vide, hvornår det er tid til at søge lægehjælp. Søge lægehjælp, når dine symptomer vare længere end et par dage, eller hvis du oplever alvorlige symptomer.