E2h

Sådan laver du din egen gurgle behandling for en tandpine

En tandpine er en meget ubehagelig ting at have

En tandpine er en meget ubehagelig ting at have. Det er så smertefuldt at selv voksne mænd har en hård tid kæmper tilbage tårer og smerte, når man har at beskæftige sig med denne fælles sygdom. En tand normalt ville forårsage denne megen smerte, når et hulrum har allerede nået den nerve, der ligger inde i tanden. Dette er yderst følsom, så enhver irritation og infektion som følge af et hulrum kan være ganske ødelæggende og traumatisk.

Sådan laver du din egen gurgle behandling for en tandpine. Tage omkring en halv liter vand og sættes i en beholder med låg.
Sådan laver du din egen gurgle behandling for en tandpine. Tage omkring en halv liter vand og sættes i en beholder med låg.

Der er mange måder at håndtere en tandpine. Et af de mere konventionelle måder ville være at tage anti-smertestillende medicin. Veletablerede medicin såsom at tage ibuprofen eller mefenaminsyre at lindre smerten. Disse to stoffer ikke blot mindske smerter - de også mindske hævelse og gøre tandkødet mindre tilbøjelige til blødning eller irritation.

Hvis du vil have hurtig lindring af tandpine uden at skulle se en tandlæge eller popping en pille, ville en god idé være at have en saltvand gurgle. Det er en rigtig simpel opskrift, og det er noget, som du sikkert har hørt fra din bedstemor. Hvis du ikke har her, er de skridt til at gøre din quick fix for en tandpine.

  1. Forbered varmt vand. Du kan anvende vand fra hanen, men ikke tage chancer. Bakterierne i vandet kan være en ganske risikabel tilføjelse til din allerede irriteret tandkød, så du bør koge vandet først for at sikre alle de bakterier dræbes. Du kan også bruge destilleret eller renset vand.
  2. Tage omkring en halv liter vand og sættes i en beholder med låg. Tilføj omkring to teskefulde salt til vandet og ryst den kraftigt. Hvis du ikke har en krukke eller en flaske med en hætte eller låg, kan du altid bare røre det med en ske eller en spatel.
  3. Tilføj en knivspids bagepulver til blandingen og bland godt. Det ville give gurgle en endnu bedre effekt, når du bruger den.
  4. Du skal blot tage i gurgle i munden og swish det forsigtigt gennem dine tænder og tandkød. Gør dette forsigtigt. Gør det på en brat og fræk måde kan forårsage slimhinde din mund til at blive irriteret med pludselige bevægelser. Allerede betændte væv kan let knække og bløder så gå ikke i panik hvis du nogensinde ser blod i væske, som du spytte ud. En halvt minut til et minut af hvislende og gurgle ville blive anbefalet.
  5. Gør dette så ofte som du vil. En hastighed på to eller tre gange om dagen ville være mere eller mindre gennemsnittet. Bare husk altid at gøre det gurgle bevægelse langsomt, således at det ville være mindre sandsynligt for dig at irritere slimhinden mere.

Hvis smerten fortsætter, skal du gå til din tandlæge og få dine tænder vurderet. Tandlægen vil sikkert vide, hvad de skal gøre, hvis smerten fortsætter med at genere dig for meget længere.