E2h

Sådan naturligt behandle en solskoldning

Når sommeren ruller ind

Når sommeren ruller ind, kan du være sikker på at få en tan på stranden ikke kan være langt bagefter. Desværre, fordi sommeren er en sjov aktivitet efter den anden, en masse mennesker glemmer at retouchere deres sunblock og ender med forfærdeligt solbrændt hud. God ting der er mange måder at behandle solskoldning. Hvis du foretrækker at gøre det på den naturlige måde, nedenfor er trin på, hvordan man behandler det smertefulde solskoldning.

Sådan naturligt behandle en solskoldning. Giv mælk af magnesia en prøve.
Sådan naturligt behandle en solskoldning. Giv mælk af magnesia en prøve.
  • Giv mælk af magnesia en prøve. Tag et kig på din medicin kabinet og se om du har Mælk af Magnesia lagerføres. Dette er formentlig en af de bedste løsninger, som du kan anvende til smertefulde solskoldning. Elementerne i mælk af Magnesia vil køle ned varm og solbrændt hud, så du ikke bliver generet af det. Brug dette ved, stående i dit brusebad eller badekar, og hælde mælken over solbrændte dele af din krop. Du kan også hælde det over håndfladen og gnid ligesom lotion. Hvis gnide mælk af magnesia på din hud er ubehageligt for dine solforbrændinger, kan du tage et stykke vat, hæld mælk af magnesia til det, og gnid forsigtigt på de solbrændte områder. Lad det tørre i en smule, før du lægger på en blød skjorte. Dette lindrer solskoldning og er perfekt til når du er klar til at gå i seng. Du skal blot skylles din krop i morgen.
  • Tag en mælk bad sættetid. Må ikke bekymre dig, vil du ikke bruge op liter frisk mælk at gøre dette. Du skal blot købe nogle fedtfri mælkepulver. Fyld dit badekar med varmt vand, og bland i omkring tre kopper af mælkepulver. "Rør" vandet i karret, indtil pulveret er opløst fuldstændigt. Soak din krop ind i karret for omkring en halv time til at lindre kløe og ømhed af dårlig solskoldning. Denne mælk bad sættetid kan faktisk også fugter din hud, så gør det oftere, at helbrede din hud tørret fra solens stråler.
  • Nyd en Cheerio bad. Du hørte denne ret, kan din morgenmad favorit også virke som en solskoldning reliever. Meget gerne, hvordan en vanilie bad kan lindre kløende og skællet hud, Cheerios også dulme solforbrændinger. Du skal blot tilføje to kopper Cheerio ind i din blender, og blend indtil de er knust til et fint og partikelholdigt tekstur. Fyld dit badekar med varmt vand og tilsæt pulveriserede Cheerios ind i det. Bland godt. Soak i ca 30 minutter og nyde hvordan det lindrer din smertefulde solforbrændinger. Når du tømme karret, sikre, at du installerer en maske drain, så stumper af Cheerios vil ikke tilstoppe dine rør.
  • Spred nogle sennep. Til hurtige rettelser til solforbrændinger i små områder, vil nogle sennep hjælpe. Ikke blot vil sennep lindre svie, vil det også forhindre dig i at udvikle blærer på huden. Du skal blot gnide sennep forsigtigt på det angrebne område, og lad det tørre. Din hud vil have en gulligt skær, men du vil helt sikkert nyde den beroligende effekt af denne krydderi.

I sidste ende er den bedste måde at behandle solskoldning blot undgå det. Sørg for, at du anvender solcreme før at bruge en dag i solen. Retouch så ofte som du kan, og tjek for at se, om din solcreme allerede er udløbet, før du bruger det.