E2h

Sådan naturligt helbrede et barns blære infektion

Børn ofte holde deres tisse når de er for travlt med at spille eller nyde en aktivitet. Dette får dem til at have en blæreinfektion ellers kendt som en urinvejsinfektion eller UTI. En UTI kan pludselig angribe dit barn, og hun kan ikke engang ved det, indtil vandladning bliver meget smertefuldt for hende. Hun vil græde, når tisser eller måske endda holde tisser at undgå smerten. Dette vil kun gøre det mere smertefuldt for hende at tisse i fremtiden. Der er måder at behandle det naturligt og måder at undgå det sker for dit barn.

  • Har vandflasker i dit barns taske. Når dit barn er optaget på spil og kører omkring, vil hun naturligvis få tørstig. Men da hun er alt for ophidset og pre-occupied, vil hun ikke kigge efter en drink. Når du har vandflasker eller juice flasker lettilgængelige, vil det lokke dit barn til at køre over til dig for en drink. Den bedste drink, bortset fra vand, er kokos-juice, som har en naturlig rensende egenskaber. Det skyller de dårlige bakterier i dit barns krop, der har været årsagen til hendes blære infektion. Andre juice er tranebærsaft, blåbær saft og appelsin juice. Undgå saft med sukker eller sødemidler, da disse ikke hjælpe med at helbrede blære infektioner.
  • Giv dit barn et stykke frugt høj i C-vitamin. C-vitamin bidrager til at øge de naturlige niveauer af syre i dit barns krop, som hjælper med hærdning blære infektion. I stedet for de sædvanlige snacks, give dit barn en frugt plade. Den bedste måde at opmuntre dit barn til at spise frugt, er at spise sundt selv. Fortæl hende, det er noget du elsker at spise, og du gerne vil dele det med hende, i stedet for at sige, det er godt for hende. Hvis de ser, hvor meget du elsker det, de vil prøve det også.
  • Afskrække dit barn fra at tage junk food. De fleste snacks har et højt saltindhold. Salt i kroppen absorberer væskerne, der er nødvendige for at helbrede blære infektioner. Selv hvis dit barn whines for junk food, stå fast og finde en alternativ snack.
  • Giv dit barn frugt yoghurt. Yoghurt er et bedre alternativ til sødet is. I stedet for den sædvanlige is behandler, gå til en yoghurt behandler. Der er mange butikker, der tilbyder dette. Drys nogle skåret frugt på toppen i stedet for den sædvanlige chokolade drys eller slik blander højt indhold af sukker. Yoghurt indeholder de venlige bakterier lactobacilli, som hjælper med at bekæmpe de dårlige bakterier, der forårsager blære infektioner.
  • Skift dit barns undertøj ofte hele dagen. Stained undertøj vil hjælpe de dårlige bakterier til at ophobe sig i dit barns kønsorganer. Har to til tre ekstra skift af undertøj, når du er ude. Lær dit barn at bruge et bidet, så hun udvander noget urin, der kan være blevet efterladt. Nogle gange er børn i en fart at gå tilbage til at spille de glemmer at tørre. Hun bør tørre fra front til bagsiden. Brug de rigtige servietter med pH-niveauer kan hjælpe på dette tidspunkt.

Men måde

Sådan naturligt helbrede et barns blære infektion. Har vandflasker i dit barns taske.
Sådan naturligt helbrede et barns blære infektion. Har vandflasker i dit barns taske.

Men måde, du ønsker at helbrede dit barns blære infektion, bliver du nødt til at overvåge hende tit. Gå med hende på toilettet, og da hun græder af smerte, fortælle hende, at det kun vil være for en dag. Lad hende vide, hvorfor hun skal tage juice og yoghurt. Hun vil lære at det vil hjælpe slippe af med den smerte at give hende mere spilletid.