E2h

Sådan naturligt øge testosteron

Testosteron er det mandlige kønshormon ansvarlig for at sikre, at processerne i den mandlige krop kører efter design. Der er mange processer, som det hormon er ansvarlig for, og de lave niveauer af testosteron i kroppen kan forårsage meget grimme og uønskede konsekvenser.

Blandt symptomerne på lavt testosteron niveauer omfatter muskel tab, dårlig knoglebygning, samt manglende evne til at få og opretholde peniserektioner (også kendt som mandlige impotens). Et lavt niveau af testosteron er også blevet forbundet med en forøget risiko for hjerteanfald.

Der er testosteron udskiftning behandlingsformer

Sådan naturligt øge testosteron. Fedt er en fjende af testosteron.
Sådan naturligt øge testosteron. Fedt er en fjende af testosteron.

Der er testosteron udskiftning behandlingsformer, der er blevet formuleret for mænd, der har dette problem, men for de flestes vedkommende stadig lægerne prøve de naturlige metoder til at øge testosteron. Muligheden for at gøre op med kunstig hormonsubstitutionsbehandling betragtes tungt, når patienten er kun på grænsen område. De fleste patienter er også bekymret over at hæve deres risiko for at pådrage sig prostatakræft fra kunstige behandlinger. Selvom risikoen ikke er blevet etableret for at have været direkte berørt af anvendelsen af køn hormonbehandling terapeutiske lægemidler, de fleste mennesker stadig foretrækker at fejle på siden af forsigtighed.

Her er de naturlige måder at hjælpe din krop hæve sine egne testosteron niveauer.

  • Fedt er en fjende af testosteron under en overskydende mængde af fedt i kroppen -. Især i din maveregion - vil gøre dig mere disponeret for at have øget østrogen og DHEA hormoner. Det er de kvindelige kønshormoner, der gør det stik modsatte af testosteron.
  • Øge muskelmassen. Under forsøget på at skære ned på din vægt, så sørg for at du ikke mister en uforholdsmæssig meget muskelmasse over en kort periode. Overdreven vægttab forbundet med en reduceret indtagelse af kalorier giver kroppen en meddelelse, som det skal også skære i produktionen af kønshormoner. Hjernen er hardwired til ikke ønsker at producere meget kønshormoner i perioder med hungersnød og knaphed, da dette mindsker chancerne for en eventuel afkom at overleve. Ironisk nok en lavere grad af testosteron i kroppen reducerer også kroppens evne til at forbrænde fedt! Det er en ond cirkel!
  • Have sex! Jeg vil vædde på du har set det komme. Gør den handling - faktisk bare at have en erektion - kan øge mængden af kønshormoner i kroppen. Igen, det er en ond cirkel. Ikke at have nok testosteron kan resultere i problemer med at få fysisk vakt, men ikke gør handlingen vil ikke hjælpe dig med at få mere af hormonet.
  • Spiser nødder til snacks (ingen ordspil bestemt). Alle spøg til side, har nødder været kendt for at indeholde en form for enkeltumættede fedtsyrer, der har en direkte effekt på de mandlige kønsorganer.
  • Drik ikke for meget. Prøv at begrænse dig selv til omkring to flasker hver drikke aften. Høje alkohol niveauer gøre kroppen mindre i stand til at producere testosteron.
  • Få nok hvile. En godt udhvilet person kan lokke hans krop til at sammensætte flere kønshormoner.

Naturlige metoder gøre arbejdet

Der er testosteron udskiftning behandlingsformer. Spiser nødder til snacks (ingen ordspil bestemt).
Der er testosteron udskiftning behandlingsformer. Spiser nødder til snacks (ingen ordspil bestemt).

Naturlige metoder gøre arbejdet! Bare vær tålmodig og vente på resultaterne. Det er meget bedre end at skulle beskæftige sig med bivirkninger af kunstig hormonbehandling.