E2h

Sådan rapporterer plejehjem misbrug

Plejehjem misbrug er en meget alvorlig forbrydelse

Plejehjem misbrug er en meget alvorlig forbrydelse, og bør ikke tages sandsynligt. Skulle vælge at placere vores kære på et plejehjem er en vanskelig beslutning at træffe, og når vi gør træffe beslutning om at placere dem i en facilitet, forventer vi, at kvaliteten af pleje til at være ekstremt høj. Desværre er dette ikke tilfældet i flere plejehjem rundt om i verden.

Erkender plejehjem misbrug kan betyde forskellen mellem liv og død for nogle individer. Mange plejehjemsbeboere bor på en dag til dag basis, være afhængig af andre for deres grundlæggende daglige pleje. Der pleje kan blive truet af faciliteter, der mangler kvalificerede medarbejdere og er konstant underbemandede.

Der er nogle ændringer, en person kan mærke i deres elskede

Sådan rapporterer plejehjem misbrug. Plejehjem misbrug er en meget alvorlig forbrydelse.
Sådan rapporterer plejehjem misbrug. Plejehjem misbrug er en meget alvorlig forbrydelse.

Der er nogle ændringer, en person kan mærke i deres elskede, hvis de bliver misbrugt. Nogle af disse ændringer er, hud tårer, tryksår, en ændring i en persons adfærd, som måske ikke er på grund af medicinering, depression, og nogle gange kamplysten (kan indikere en person, der truer på daglig basis). Omstændigheder som disse kræver handling fra en omsorgsfuld elsket.

Den første fremgangsmåde på et plejehjem misbrug sagen er at observere personalet, og faciliteten. Lav et par uanmeldte besøg. Prøv at få at vide personalet, andre beboere og deres familie. Find ud af om der har været nogen nylige krænkelser.

Hvis dine bekymringer er berettiget gå direkte til administrator eller direktør for sygepleje og indgive en formel klage. Disse personer vil have en vis mængde tid til at undersøge dine påstande og reagere. Den socialrådgiver af anlægget er også besked om påstandene. Du vil høre tilbage fra administratoren, vil de enten fortælle dig, at de har fundet bevis for misbrug eller ej. Det vil så være op til dig, hvorvidt eller ej du vil beholde forfølge påstandene.

Kære, der ønsker at videreføre deres bekymringer; kan så kalde deres stater justitsminister, og indgive en klage med staten. Staten vil derefter sende et hold af mennesker til at undersøge de påstande, dette sker som regel inden for et par dage. Hvis staten ikke finde bevis for omsorgssvigt, vil faciliteten blive idømt en bøde og andre fremgangsmåder som kan træffes. Kurserne af tiltag vil afhænge af sværhedsgraden af påstandene.

Der er nogle ændringer, en person kan mærke i deres elskede.
Der er nogle ændringer, en person kan mærke i deres elskede.

Enkeltpersoner kan derefter vælge at hyre en advokat, der er specialiseret i plejehjem misbrug, på vegne af deres elskede. Efter advokat forklarer loven og deres kære højre, den enkelte kan så vælge at sagsøge, eller ikke sagsøge plejehjemmet facilitet.

Det er meget vigtigt at kende plejehjemmet facilitet før du placerer din elskede en der. De fleste stater har offentlige oplysninger til rådighed på hver plejehjem i deres tilstand.